2013. júl. 21.

Cosmopolitan Magazine – Super Junior-M

안녕하세요!

A Super Junior benne volt a Cosmopolitan Magazine-ban, erről hozok most képeket és fordítást. Az esetleg fura helyekért elnézéseteket kérem.
Kellemes olvasgatást!



Kérdező: Hogyan enyhíted a feszültséget/stresszt?
Donghae:
Az utóbbi időben a legnagyobb stresszt az idő okozza. Nekem minden nap egy kicsit nehezebb. Tehát sokszor van olyan időszak, amikor csak nem akarok semmit csinálni. Az embereknek csak hirtelen nincs kedvük semmit tenni, amikor pedig világosan ott van valami, amit meg kéne csinálniuk, de nem akarják, mint egy fajta forgatókönyv. Ezen a ponton én kimegyek az utcára és futok, mert az idő jó, sőt szeretek elmenni kocogni. Gyakran találkozok a barátaimmal, elmegyek edzeni a tagokkal, kosárlabdázunk és focizunk. Ez az, ahogyan én szoktam enyhíteni a stresszt.

Kérdező: Mostanában mi volt az, ami megérintett, vagy megríkatott?
Donghae: Nemrég néztem néhány filmet, amitől sokat sírtam, például a ’The World’s Saddest Goodbye’ igazán lehangoló, úgyhogy sokszor sírtam. Én követni fogom az aktuális hangulatomat, hogy eszerint válasszak filmet, a tagok szintén fognak ajánlani filmeket. A megható filmek nézése megríkatnak engem és boldoggá tesznek, ez az a fajta, amikor sírsz, miközben nevetsz, ez jobb.

Kérdező: Mi teszi a komponálásra való vágyadat még erősebbé?
Donghae: Csak a dalok most a munkám. Őszintén, nemrégiben egyre több figyelmet fordítok a képekre. Munka közben, vagy amikor az utcán sétálok, ha látok valamit, ami tetszik, csinálok róla képet, ilyen egyszerű. Miközben nézek egy filmet, vagy más barátaim koncertjeit, én tanulok és van sok érzés. Tehát ez az, ahonnan az érzéseim származnak.

Kérdező: Te tényleg az a fajta srác vagy, aki aranyosan viselkedik, hogy megkapja, amit akar?
Donghae: Igen, én inkább az a típus vagyok, aki aranyosan viselkedik. Azokkal összehasonlítva, akik azért aranyosak, mert olyan hangokat adnak ki, mint az „ay, eey”, nekem saját útjaim vannak. Remélem, hogy a barátnőm és én tudunk aranyosan viselkedni egymással, mert én szeretem ezt a fajta boldog érzést. Ha két ember tud kedves lenni együtt és megvan az örömteli boldog érzés, én az a fajta vagyok, aki mindent megtesz ezért.

Kérdező: Te sok hangszeren tudsz jól játszani, ez az érdeklődésed fiatal korod óta?
Henry: Nem, nem, nem (rázza a fejét), megtanultam zongorázni és hegedülni 6 éves koromban, ez azonban nem az én választásom volt. Kénytelen voltam anyukám miatt, ő mindennap ütött engem (fájdalmas arckifejezés). 10 éves korom előtt nem akartam játszani hegedűn vagy zongorán. Amíg nem lettem 10 éves, részt vettem egy versenyen és első helyezést értem el, ez az amiért elkezdtem megszeretni.
Minden nyári vakáción miután 10 éves lettem, 1-2 hónapot a hegedűtanárom házában töltöttem, és gyakoroltam 4-5 órákat. Én akkor kicsi voltam, tehát nem éreztem keménynek, de most annak tűnik visszatekintve.
Kérdező: Még mindig gyakran játszol?
KyuHyun: Szeretek, de nem igazán van rá időm, nem játszottam még sokáig. Nagyon erős vágyam van a győzésre, az a személy vagyok, aki sokáig fennmarad játszani. Ezért nem merek belekezdeni.


Itt sajnos nem tudom, ki a válaszoló, mert az angolba csak egy A betű volt odaírva. :/ Én a legelső alapján Eunhyukra gondoltam, de nem tudom.

Kérdező: A táncolásnak még mindig van egy halálos bája neked?
Válaszoló: Őszintén én úgy érzem, akkor vagyok a legjobban megáldva, amikor táncolok. Táncosként én jobb és jobb táncokat akarok mutatni mindenkinek. Ha az életemből elvennék a táncot, akkor unalmassá válna.

Kérdező: Te annyira humoros vagy, ezzel együtt születtél vagy ezt gyakorolnod kellett?
Válaszoló: Úgy érzem, hogy így születtem! A humor nem jön gyakorlattal, azok az emberek, akik nem viccesek, nem fognak azzá válni. (Suttogva) A mi tagunk, Sungmin, nem igazán érdekes, az olyan emberek, mint ő nem fognak viccessé válni, annak ellenére amiket ők tesznek, szóval én igazán szerencsésnek érzem magam. Úgy érzem, nem csak pár személynek, hanem mindenkinek kellene lennie egy bizonyos mennyiségű humorának, akkor az életük sokkal nyugodtabb és boldogabb lenne.

Kérdező: A humoros fiúk, mint te népszerűek a lányok körében?
Válaszoló: Azt gondolom, szeretni fogják ezt, a humoros emberek általában népszerűbbek. Mindazonáltal, amikor először találkozom egy lánnyal, vagy valakivel, akit igazán kedvelek, nem tudom a legelején a vicces oldalamat kifejezni, nekem kell egy kis időt várni, mielőtt elkezdek vicces lenni. A jóképű srácoknak nem kell viccesnek lenniük a legelejétől.

Kérdező: Hogyan lehet elérni az olyan humort, mint amilyen a tiéd is?
Válaszoló: A titka? Én inkább nagyon figyelmesen hallgatom azt, amit mások mondanak, hogy alaposan megértsem, mit gondolnak az emberek, aztán kijavítom és megnevetettem őket. Az én humorom többnyire abból adódik, ahogyan mondok dolgokat, nem igazán tudok fizikai vicceket.

Kérdező:
A debütálástól a mai napig, mitől érezted a legáldottabbnak és legboldogabbnak magadat?
Válaszoló: Amikor kerestem egy halom pénzt és vettem a szüleimnek egy házat, akkor éreztem magam a legeslegboldogabbnak. Bár a munkában elért eredmények is nagyon boldoggá tesznek, de a debütálás óta, én mindig keményen akartam dolgozni és pénzt keresni, venni egy házat és hagyni a szüleimet kényelmesen élni. Nem rég teljesítettem ezt az álmot, szóval nagyon boldognak érzem magam, nagyon áldottnak!


Kyuhyun: Ha nekem írnom kell egy dalt, akkor balladát akarok, aminek a témája búbánatos szerelem lenne.

Eunhyuk: Nekem nagy önbizalmam van és egész életemben így éltem. Én az optimista úton élek és eszerint is gondolkodom. Úgy hiszem minden lehetséges, ha én is érintett vagyok. (Itt a végét nem tudom, hogy kéne jól átfordítanom, de remélem értitek, mire gondolhat.)


„Dolgozz keményen, játssz keményen” - Henry: Nincs sok dolog, amit meg akarok változtatni a személyiségemmel kapcsolatban. Ez alapvetően én vagyok. Dolgozz keményen, játssz keményen, vagy játssz keményebben? hahahaha! Természetesen én mindig komoly leszek, amikor munka van.

Eunhyuk: Én egy csendes ember vagyok a kamera mellett, mert szeretek gondolkozni dolgokon. De én nem vagyok komor egyáltalán!
Sungmin: Az jó, ha valakinek van egy kis aggodalma, amikor majd dedikál, ezáltal javítsa és dolgozik keményen, hogy jobbá váljon.

Henry: Donghae-vel a zenéről beszélgetünk, amikor összejövünk, Zhou Mi-val a vásárlásról, Kyuhyunnal a játszásról…
Ryeowook: Folytatni akarom ezt, amikor látom hogyan mosolyognak a fanok. Továbbra is énekelni akarok mindenkinek.

Zhou Mi: Mindenkinek más a személyisége. Nem szeretek nyafogni dolgokról, azt akarom, hogy mások felismerjék a tehetségem.

Sungmin: Én 29 éves vagyok fizikailag, de lehet csak 21 lelkileg. A férfiasabb oldalam akkor jön elő gyakrabban, amikor gyakorlaton vagyok, vagy dolgozok.

Donghae: Én a folyamatot jobban élvezem, mint az eredményt. Minden nyomás és fájdalom elmúlik, mikor a színpadon vagyok a rajongókkal. Ez olyan kellemes érzés, mint egy álom.


Puszy, Cathy

4 megjegyzés:

  1. Szia!!!
    Koszi a forditast, szerintem jo lett, mindent megertettem... :)
    En nem is tudtam, hogy Donghae-nak van baratnoje... :( Hat Sungmin, szerintem nem csak a lelked fiatal, a tested is az... :D En is szeretem a humoros sracokat, szoval Eunhyuk... varlak :P Wookie te pedig csak enekelj... :*
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Na ennek örülök. :)
      Én se, igazából lehet, hogy nincs és azt csak úgy értette, hogyha van barátnője akkor... Nem tudom, nem hallottam semmi hírt efelől...
      Igen, Sungmin mindenhogy kis fiatal. :) Te is úgy gondoltad akkor, hogy Eunhyukkal készült akkor az a rész? Ohh Ryeowook hangját sose lehetne megunni. *-*
      Puszy, Cathy

      Törlés
  2. Szia!
    Nem tudom, lehet hogy ugy ertette, kicsit elszomorodtam, hogy elveszitjuk Donghae-t... :D
    Igen, az biztos Eunhyuk, en lattam egy musorban, hogy tavaly hazat vett a szuleinek, a tobbi tag pedig a hazavaton voltak, szoval szerintem Eunhyuk az... :)
    Wookie Uj szama a "Maybe Tomorrow", ha meghalgatod, varom a velemenyedet... :)
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ugyan, annak csak örülni szabad, ha van barátnőjük, úgyse veszítjük el őket ettől. :D Pont gondoltam is, hogy Shindongról meg a barátnőjéről hozok majd valamikor valamit. :)
      Akkor jó, én is Eunhyukra tippeltem a házas dolog alapján is, csak én nem olvastam róla.
      Hallgatom is :) Tényleg nagyon szép, tetszik. ^.^
      Puszy, Cathy

      Törlés