2014. aug. 9.

Leeteuk visszatérése I.

안녕하세요!

Ahogy a kedvenc Leaderünk visszatért, úgy én is (Cathy). Legalábbis most fogok hozni pár bejegyzést Leeteukról, még ha picit megkésve is, hiszen előző hónap 29.-én jött ki. Azért remélem nem haragszotok érte. :( Megpróbálom jóvátenni és a legtöbb dolgot elhozni, amit találok ezzel kapcsolatban. ;)

Most az első részben az allkpop oldalról jön pár cikk fordítása! :)

1, Super Junior Leeteukjának hivatalos felmentése a katonai szolgálatból!

A SuJu Leadere visszatért! Leeteukot hivatalosan július 29-én engedték el a hadseregből nyilvános köszöntés nélkül, a kívánsága szerint, mivel csendes hazatérést akart.
Leeteuk távozása hivatalosan Injegunnál, Gangwondoban történt 29.-én reggel. Korán érkezett érte egy autó, ami egyből el is száguldott, amint beszállt, ezzel is biztosítva a nagy hűhó elkerülését. Ez a távozás egy kis csalódást okozott annak a néhány rajongónak és újságírónak, akik összegyűltek, mert nem tudták utolérni, de ők hamarosan kapnak egy másik esélyt, mert ahogy mondta, tart aznap később egy találkozót, ahol hivatalosan üdvözölni fogja a rajongóit.

Leeteuk 2012. okt. 30-án csatlakozott a hadsereghez, és belépett a 306-os zászlóaljba Uijeongbu-ban, Gyeonggido-ban. Végül mentesült a szolgálat alól 21 hónap múlva.

Isten hozott, Leeteuk!

2, Leeteuk csatlakozik a 'Super Show 6'-hoz + következő hónaptól kezdődik a jegyvásárlás a seouli koncertre

További részleteket jelentettek be a SuJu következő világ körüli turnéjáról a 'Super Show 6'-ról, köztük megerősítették, hogy a vezető, Leeteuk is csatlakozik!
Az SM Entertainment is feltüntetett 31.-én "Aug. 7-től lehet jegyeket foglalni a 'Super Show 6' turné seouli koncertjére. A SuJu a szóló koncertjét a Jamsil Arénában, Seoulban fogja tartani szeptember 20-21.-én."
További állomások: Japán, Kína, Thaiföld és így tovább. Leeteuknak pedig ez lesz az első 'Super Show' turnéja a 2012 májusi SS4 óta.
Most, hogy Leeteuk visszatér a katonaságról, a Super Junior készül visszatérni a 7. albumukkal is hamarosan. Tehát az ELF-ekre sok izgalmas hír vár!


Egyelőre mára ennyi, mert lehet már nem lesz időm többet csinálni. Viszont a napokban jön a folytatás a fan találkozóról, utána pedig a fiúk posztjai következnek, amivel köszöntötték, aztán még pár cikk, ha találok valami újat! 

Puszy, Cathy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése