2013. nov. 16.

Rövid összefoglalók :)

Sziasztok!
Ma rövid híreket hozok nektek. (Amik ebben a hónapban történtek...és említésre kerültek.)

Super Junior  Super Show 5 turné november 9.-én Londonba látogatott és egy fergeteges koncertet adott.  

A fiúk a londoni Wembley Arenát töltötték meg rajongóival. A koncerten nem csak angol E.L.F-ek voltak hanem Magyar, francia és német rajongók is. 23 dalt adtak elő, köztük a Mr. Simple-t, Sorry Sorry-t, Bonamana-t, Sexy, Free & Single-t...
Érdekesség, hogy Heechul sajnos nem kísérte el a fiúkat. De az EXO-s fiúk közül Kris és Suho meglátogatta a fiúkat (sunbaeket).  

Super Junior az Oxford Egyetemen
A különleges előadás címe: " Super Junior : The Last Man Standing " volt. Az Oxford Union üléstermében került megrendezésre november 10-én . Ők voltak az előadók ezen az eseményen , amelyet közösen Oxford University Korea Society ( OUKS ) , Oxford University Asia-Pacific Társaság ( OUAPS ) , és az Oxford Union rendezett . Annak ellenére, hogy az időjárás hideg volt, közel 400 diák vett részt.
 Főleg a zenéről, a hallyu hullámról osztották meg a személyes tapasztalataikat hallgatósággal. Néhány Super Junioros klipet is megnéztek az előadáson, majd táncleckét adtak a Sorry,Sorry koreográfiájából.
A tagok azt mondták: " Soha nem is gondoltuk volna, hogy egy előadást adunk a neves Oxford University-n, de boldogok vagyunk, hogy kaptunk egy ilyen nagy lehetőséget . Köszönjük a diákoknak, akik végig hallgatták az előadást és adott egy nagy választ. Miközben készültünk az előadásra , úgy éreztük, mintha időt kaptunk volna, hogy visszatekintsünk a mi múltunkba, így fontos volt ez számunkra . "

Kangin film főszerepe

Kangin 5 év után visszatér a képernyőre a Cat Funeral c. filmmel.

Kangin kapta meg a főszerepet, egy Dong Hoon nevű zenészt fog alakítani. A film két elválasztott szerelmesről szól akik először találkoznak az éven, hogy eltemessék a cicát, amit közösen neveltek fel. A történet egy éjszaka és két nap történéseit meséli el a rövid újraegyesülésről.

A stáb így nyilatkozott: " A férfi főszereplő, Dong Hoon minden bizonnyal finom, érzelmes és eklektikus varázsa megjelenik a gitár játékában és az énekében. Kangint a tisztasága és a tekintete miatt választottuk a szerepre, mert ő megjeleníti a szomorúságot és a meggyőződést egyaránt.
Már zajlik a forgatás :) Hwaiting Kangin-sshi!! ^.^
A Cat Funeral-t most novemberben kezdték el forgatni és a film majd valamikor az év első felében fog megjelenni.

Eunhyuk Twitterét feltörték
Már beszámoltunk a facebookos oldalunkon arról, hogy feltörték Eunhyuk tweetjét. Minket nagyon felháborított, de sajnos nem ez volt az első eset, hogy feltörték egy Sujus tag felhasználó fiókját. :(
Eunhyuk bocsánatot kért a Tweeteren, majd biztosította a rajongókat arról hogy nem fogja megszüntetni a fiókját.
 "Biztosan sokan legszívesebben beperelnének. Twitter követők meglepődtetek, igaz? Bocsánat."

"A Twitter az egyetlen forrás ahol  kommunikálhatok veletek, ezért nem akarok megszabadulni tőle . Mindegy, sajnálom . "
A képeken lévő meztelen nőt Hwang Sul Linnal hozták összefüggéssel, mivel nagyon hasonlít a lányra. De a Superstar K4 versenyzője tagadja a vádakat.

A hacker aki feltörte a fiókját 2 órával később posztolt egy üzenetet.:
 " Hwang Sul Lin mindig azt mondja , hogy ez nem ő , Hazudtál és elkaptak ? ^ ^ Még mindig azt akarod mondani, hogy ez nem te vagy ? "
A " Superstar K4 " versenyzője Hwang Sul Lin ( alul) tagadja, hogy ő a meztelen nő a képeken . Azt is állítja, hogy sokat stresszel és érzelmileg feldúlt e miatt, a barátai is kérdezték, a hírről, amit ők sem hittek el. A Facebook üzenet (fent piros vonallal aláhúzva) egy a homályos feladó, azt állítja, hogy Hwang Sul Lin barátjaként továbbítja azt az üzenetet, hogy nem Hwang Sul Lin van a képeken .

Remélem elkapják a hackert. ( Nem értem miért csinál ilyet az ember, nem hogy örülne, hogy a fiúknak van tweetje... Nah mindegy a facebookos oldalunkon már kicsit kiadtam magamból a csalódottságomat, de most, hogy csináltam a bejegyzést újra felháborított ez az egész... :( Úgy sajnálom, hogy Eunyhukot ilyen helyzetbe hozták... :( )

A Super Junior tagjai most Osakában (Japánban) vannak.
Zhoumi twitter feltöltése
Látvány a szálloda ablakból, Osaka, Japán.
Facebookos oldalunkon még még több tweet... Katt!

A fiúk Japán 5. kislemeze a BLUE WORLD December 11.-én fog megjelenni.




~ Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése