2013. okt. 10.

Boldog Születésnapot Henry!!!

Sziasztok!
Eljött október 11-e, ami az egyik ünnepünk a sok közül, mivel a mi drága Henrynk születésnapja. Ebből az alkalomból hoztam érdekességeket, közös képeket a tagokkal és pár vicces képet Henryről.



Henry születésnapi weibo feltöltése: Köszönöm mindenkinek a születésnapi köszöntéseket. Mindig szeretni foglak titeket srácok, és mindig emlékezni fogok a szeretetre, amit tőletek kapok. Jó éjszakát!



A köszöntők közül a jelenlegi Super Junior leader nagyon pontos volt, Eunhyuk (koreai idő szerint) pár perccel éjfél után tweetelt:
Henry birthday to you

Október 9-én Henry Kyuhyunnal együtt szerepelt a Weekly Idolban:





Mint az köztudott, Henry nagyon tehetséges zenész. Tud hegedülni, zongorázni, rappelni, beat boxolni, zeneszerző és dalszövegíró is. Zongorázni 5 éves korában kezdett, a hegedülést pedig édesanyjától kezdte tanulni, 6 éves korában.





Zenei tehetségét a kiadó is elismerte, és 2013-ban ő lett az SM Entertainment új szóló énekese. Első szólója, a Trap, egyből sikert aratott, és három nyelven is elkészült a dal: koreaiul, angolul és kínaiul. Érdekesség, hogy e 3 nyelv mellett Henry tud valamennyit még japánul, kantoni és thai nyelven is, valamint Kanadában franciául is tanult.


Henry jelenleg színészként próbálja ki magát. Kínában a My Sweet City forgatásán van, amiben főszerepet játszik.




Képek a Super Junior tagokkal:



Cuki Henrys gifek:


Boldog szülinapot Mochi! Szeretünk téged <3


forrás: http://sup3rjunior.com/, google.hu, twitter.com

-Dorka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése