2013. dec. 22.

The Moon That Embraces The Sun Musical

Sziasztok!
The Moon That Embraces The Sun/ A Hold amely, átöleli a Napot/ újrafeldolgozásáról fogok írni.
Az MBC Drama Sorozat/Musical  feldolgozását 2014 januárjától kezdik el majd előadni CJ Towol Színházban. A Musical egyik főszereplője pedig nem más lesz, mint Cho Kyuhyun.  Kyuhyun és a Girl’s Generations-ből ismert Seohyun fogják játszani a főszerepet. 
2014 Januárban kezdődik el. Elsőként a "The Moon That Embraces The Sun" írásos formában jelent meg, majd ennek az átalakításából született meg a doradrama verziója és a musical. A televíziós drámában tavaly Kim Soo Hyun és Han Ga In volt a főszereplő, a dráma csodálatos 42%-os nézettséget ért el.

Már volt a "A Hold mely, átöleli a Napot" drámának musical változata. Azt az előadást  a 19. koreai Musical Awardson 8 különböző kategóriában jelölték. Az egyedi fúziós történelmi dráma nagyszabású koreográfiával, 33 csodálatos dallal hatalmas sikereket aratott.

Mivel a korábbi dráma és musical adaptációja "A Hold, mely átöleli a Napot " már olyan sikeres, nagy nyomás nehezedik Kyuhyun-ra és Seonhyun-ra. Kyuhyunnak már voltak a zenés színpadi előadásai mint a "Catch Me If You Can " és a " A három testőr . " Míg Seohyun, csak a saját csapatában tevékenykedett eddig.














A Super Juniornak és Girls Generationnek globális rajongó tábora van, így lehet nyugodtan mondani, hogy a musical sikere már garantált. 
https://www.google.com,smtownnesia.wordpress.com

~ Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése