2014. febr. 18.

Friss Hír!

Sziasztok!
Ma Sungminnal kapcsolatban egy friss hírt hozok nektek.

Kiderült, hogy Február 17.-én a Seoul Metropolitan Police Agency behívta meghallgatásra Sungmint, Yoo Ah In színészt, Choi Jin Hyuk ( The Heirs szereplőjét) és a Supernovás Sungjaet, hogy szolgáljanak egy rendőri alakulatban, mint besorozott rendőr.
Kiderült még, hogy a meghallgatáson résztvevők közül, (akik besorozott rendőri posztban szeretnének részt venni), csak nyolc embert választott ki a 47th Seoul Police Special Promotional Részleg.

Ezek között van, Sungmin, Yoo Ah és Sungjae van.
Akik úgy döntenek, hogy a katonai szolgálat alatt, a szöuli rendőrségen akarnak dolgozni, azoknak már májusban-augusztusban be kell állni (dolgozni kell).

Sungmin ügynöksége az SM entertainment, így nyilatkozott:
"Igaz, hogy Sungmin már felvételizett a Seoul Metropolitan Police Agency-n , de még mindig sok lépést kell tennie , hogy véglegesítésen mindent. Őt egyszerűen csak érdekli ez, így úgy döntött, hogy el megy a meghallgatásra. A sorozási időpontja is bizonytalan . "


Sungje ügynöksége is hasonlóan nyilatkozott Sports Szöulnak:
"Amiért Sungjet érdekli a musical, még felvételizett a Seoul Metropolitan Police Special  Promotional Részleg-hez és megcsinálta. Vannak még egyéb lépések amit meg kell tennie,valamint ott vannak a Japán promóciók, így a sorozással kapcsolatban eddig még nem született döntés . "

A besorozással kapcsolatban Yoo Ah In ügynöksége is nyilatkozott,  TV Reportnak:
"Mi még nem erősítjük meg hivatalosan és a sorozás időpontja még bizonytalan.

A Seoul Metropolitan Police Agency is kifejezte:
" Még mindig vannak olyan folyamatok, mint a tesztek és értékelések amik eldöntik a végső jelölteket. Nincs biztos dátum, arra ha valaki igénybe szeretné venni, mert katona toborzás után ha megüresedik egy hely, a berendelt katona mentesítést kaphat   (az állást betöltheti). Azoknak van, akik elfogadták az eltérő besorozási dátumokat. "

Choi Jin Hyuk ügynöksége is megszólalt a XSportsnews-nak :
 "Choi Jin Hyuk is volt a besorozott rendőri szolgálat meghallgatásán a Seoul Metropolitan Police Special  Promotional Részleg-en,  de még mindig sok lépést kell tennie, hogy véglegesítsen mindent. "

A múltban Cho Seung Woo és Ryu Soo Young  színészek is a katonai szolgálataik alatt  besorozott rendőrként látták el feladataikat.
Jelenleg  Lee Jae Hoon  színész, Heo Yeong Sang  énekes, Kim Dong Wook és  Choi Hyo Jong komikus szolgálnak a rendőri egységben.


/Saját fordítás/
Forrás: http://sup3rjunior.com/,http://www.allkpop.com/article/2014/02/sungmin-and-more-pass-the-audition-for-the-seoul-police-public-relations-unit-sm-entertainment-responds#axzz2tfT6aCcS,https://www.google.hu/

~ Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése