2014. febr. 2.

Naver STARCAST Interjú Kanginnal - AnneG és Nagy-Dani Katalin fordítása

Sziasztok!
Ma egy fordítást olvashattok. A Narver Starcast készített interjút Kanginnal. A fordítás a Super Junior Kings of Hallyu Wawe csoportból van. Beelőztek a fordítással ^.^, így  AnneG és Nagy-Dani Katalin fordítását hoztam. :) Köszönjük nekik a fordítást! :)

Narver STARCAST Interjú Kanginnal

Délután 3...Kanginról az volt az első benyomásunk, hogy ő ragyogó. Ahogy az várható volt egy 9 éve debütált hírességtől, irányította a légkört. Viccelődött a személyzettel. Segített előkészíteni a mikrofonokat és ajánlgatta az általa szeretett dalokat.

A Stylist elképesztő sebességgel csinálta meg Kangin frizuráját. Fújás, hajlakk és ismét fújás. Köszönhetően az ú munkájának, "kangin stílus" kiállva a három órás várakozást befejeződött.
"Énekes vagyok, így gyakran hallgatok zenét. Ezekben a napokban Kim Kwangsuk dalait élvezem. Nagyon szeretem azoknak az időknek az érzelmeit. Gyakran zenélek a várótermekben. Mókás a kedvenc dalaimat másoknak mutogatni." (Kangin)

Délután 3:20 ... (Táskaszemle) Kangin nagy táskájának belsejében volt egy micisapka, tablet, kézkrém és egy rajongói levél. A kézkrém meglepetés volt. "Én egy olyan ember vagyok, aki még használ kézkrémet."

"Mivel látni akartad a táskámat, ezért kicsit megmutatom neked. Nem tudom ma mit hoztam. Először is itt van egy sapka. Mivel mostanában hideg van....A tablet elengedhetetlen elem. És a kézkrém! Olyan ember vagyok, aki használ kézkrémet. És a rajongói levél. Az olvasásuk erőt ad." 
15:30 (Evés) Evett, mielőtt megcsodálta volna a kilátást. Kangin egy olyan ember, aki nagyon figyelmes másokkal. A késői ebédjét fogyasztotta a váróteremben. A menü dolsot bibimbap. Odatolta az asztal a személyzethez és ő felemelte az ételt és úgy evett. De túl forró volt ahhoz, hogy tartsa, ezért elhelyezkedett a tükör előtt és elkezdte szagolgatni az ételt.

Kangint nagyon magával ragadta a bibimbap. Minden alkalommal amikor beleharapott élvezte. Azt kérdezte a személyzettől:" ez finom, honnan rendeltétek?" El fogom menteni az étterem számát. És ő csak evett és evett jóízűen.

"Wow, honnan van ez a bibimbap? Nagyon finom. Ma később elmegyünk enni, ezért nem kéne ennem, de végül megragadta a kanalat. Megmutatom, hogy én hogyan eszek adásban. Nos, mi mást mutassak? A finom ételt jóízűen kell enni! hahaha."

16:00 ... (Internetes vásárlás): Kangin egy eleven ember. Evés után bekapcsolta a tabletjét és kezdődhetett az online vásárlás. Belépett az online üzletbe és megmutatta, hogyan lehet jó termékekhez jutni. A személyzet nagyokat nevetett minden poénján.

Nagy termékeket válasz, amikre nagy a kedvezmény és találd meg a ritka darabokat. Azt mondta mostanában háztartási cikkeket vásárol. Azzal hencegett, hogy tisztítószereket, tisztálkodási szereket stb. vásárol.

A Riporter úr nem vásárol az interneten? Ezekben a napokban én 00 vagyok, és minden alkalommal, amikor váratlan kiárusítás van a kedvezmények nagyok. A közelmúltban is tisztítószereket vettem, amiket a tagok a dormban használnak. A stylist noonak is innen vásárolnak! Nagyon olcsó!
Du. 4.30 (Forgatókönyv ellenőrzés) Kangin a próbák előtt ellenőrizte a forgatókönyvet az írókkal.
Mikor számára ismeretlen idol csapatok neve bukkant fel, hogy legyen némi ismerete róluk, a forgatókönyv írókat kérdezte.

A rendező is meglátogatta Kangin öltözőjét, hogy elmondja mit tegyen a záró jelenetben. Kangin mutatott néhány mozdulatot, amit a rendező jóvá is hagyott. Sok szeretetet kap a stábtól.

„Minden próba előtt átnézem a forgatókönyvet, és hogy hogyan kell beállni a stábbal. A forgatókönyv író noonat régóta ismerem, így jól érezzük magunkat egymás társaságában. Az idő egyik felében ellenőrizzük a jelenetet, a másik felében pedig beszélgetünk és viccelődünk.”

16:50 ... (Gongchan látogatása): Váratlanul valaki kopogott az ajtón. A B1A4-es Gongchan óvatosan belépett az ajtón. Ahogy megpillantotta Kangint meghajolt. Nagyon feszültnek tűnt a nagy sunbae előtt.

kangin elnevette magát, ahogy igy látta Gongchant. Kezet fogott vele, megveregette a hátát és barátságosan beszélgettek. Gongchan elmosolyodott Kangin figyelmességén. Valahányszor a hoobaekkal a várótermen kívül találkozik, bíztatja őket.

"Sok minden jár a fejemben a mikor a hoobae idolokra nézek. Óvatosnak kell lenned, ha jó akarsz lenni és többféle képen kell játszanod. Tudom, hogy ez hasznosabb, mint bármi más. Ezért amikor a jó modorú hoobaekra nézek büszke és egyben hálás is vagyok."


Du. 5:00 ... (Próba): A próba végre elkezdődött. Kangin leült az mc székbe és a stáb jelzése után elkezdte olvasni a szöveget. aA szöveget tökéletesen mondta, és ezalatt néhány hoobae résznél a kezeivel is gesztikulált.

"Nyugodtnak nézek ki? Kicsit feszült voltam. De megnyugodtam, tudván, hogy nem volt rossz. Úgy gondolom a mai próba szórakoztató volt. Sok énekesnek megvan a maga visszatérése, ez úgy érzés. Az élő forgatás alatt megmutatom a tökéletes vezetést" 
"Ez volt MC Kangin. A Super Junior is tervezi az idén a visszatérést. Friss zenével fogunk visszatérni, ezért kérlek támogassatok minket. És kérlek mostantól kövessétek figyelemmel az én munkásságomat is. Mindig keményen fogok dolgozni."

Köszönjük a fordítást ! :)
Forrás: Naver, https://www.facebook.com/groups/sujucee/,
Fordította: AnneG és Katalin Nagy-Dani
~ Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése