2014. máj. 17.

The Celebrity magazin - Ryeowook és Eunhyuk

Sziasztok! Ahogy azt ígértem elkészültem a 'The Celebrity' magazin mai számának fordításával, amiben Ryeowook és Eunhyuk adott interjút, utóbbi Chocoval való kapcsolatáról. :)<The Celebrity> Magazin - Ryeowook interjú:

Édesanyád megnézte a musicalt?

-RW: Az első előadásra jött. Nem mondott sokat, de érezni tudom mindet a szívemben (amit mondani akart).Ki az „istennő” számodra?

-RW: Ez változó minden pillanatban. Fiúként, az anyám lenne, énekesként és színészként a közönség és a rajongóim. Most egy interjút készítünnk éppen, tehát most a <The Celebrity> olvasói? haha.

Az arcod melyik részét szereted a legjobban?

-RW: Ha vetsz egy pillantást az arcom minden részére külön, jól néz ki. De én az orromat szeretem a legjobban, mert ebben keveredik mindkét szülőm jó tulajdonsága.
RW: Sokat beszélek Eunhyuk-ee hyunggal. A múltban nem voltam annyira feltörekvő, és hyung ösztönzött és több ambíciót adott az álmaimhoz. Többet aggódott a jövőm miatt, mint én magam. Szintén ő tanácsolta, hogy próbáljam ki a rádió DJ-skedést és próbáljak meg musical színész lenni. Ah, akkor az én istennőm biztosan Eunhyuk-ee hyung. Haha.
  


<The Celebrity> Magazin - Eunhyuk és Choco interjú:

**A 'tap tap' hangjával a lépéseinek, amik megközelítik őt, ahogy épp elszundít egy délutáni alvásnál; Eunhyuk azt mondja, sokkal kényelmesebben érzi magát, amikor mellette fekszik a kanapén. Még amikor más irányba néznek is egy pillanatra, a szívük még mindig egymás felé néz. A története Eunhyuknak és az ő állattársának, Choconak.
Volt egy kis gondunk, mert Choco folyton téged figyelt a fotózás során, amikor próbáltuk rávenni hogy a kamerát figyelje.

-EH: Egy kicsit ilyen. Choco félénk idegenekkel, úgyhogy mikor sok ember van körülötte, odajön hozzám és az ölembe ül. Ez kissé kínos, de amikor ezt teszi, egy kicsit büszke vagyok.

Milyen volt a fotózás ma? Ez volt az első fotózásod Chocoval.

-EH: Több élményt akartam megosztani Chocoval, tehát ezért kértem, hogy próbáljunk csinálni egy fotózást együtt. Sokkal kényelmesebben tudtam csinálni a fotózást, mint a megszokott, és úgy gondolom emlékezetes pillanattá fog válni. De úgy hiszem, nehéz lehetett Choconak, mivel tíz ember hívogatta, hogy "Choco-ya~"


Choco a te első állattársad?
-EH: Ő az első, akit azóta neveltem, hogy kiskutya. Gondoskodtam más családok kutyáiról egy darabig korábban. De ő az első, aki 'a mi kutyánk'. Más szavakkal, ő 'családtag'. Amikor elsős voltam középiskolában, a nővéremnek volt egy barátja. Ő adta neki Chocot. És úgy gondolom, ez az, amikor Choco az életem ajándékává vált. Egyszer, amikor másodikos vagy harmadikos voltam a középiskolában, Choco elszökött otthonról, amikor nyitva hagytuk az ajtót. Mennem kellett volna gyakorlásra, de nem mentem, mert Chocot kerestem. A szomszédunk találta meg őt, de az egész napot sírva töltöttem, miközben Chocot kerestem.

Ez már több mint tíz éve. Mikor volt a nap, amikor Choco a leginkább ’ajándék’ volt az életedben?

-EH: Ez lehet, hogy apró esemény a többieknek, de egy nagyon boldog nap volt számomra. Egyszer elvittem a stúdióba, amikor <Super Junior’s Kiss the Radio>-t csináltuk Leeteukkal. Egy előfelvételes nap volt és nem ugatott vagy mozgott két órán keresztül. Csak csendben ült az ölemben és hallgatta, ahogy nevetek. Az egész személyzet, akik velünk voltak aznap meglepődtek és mondták, hogy ’Hogy tud egy kutya ilyen lenni!'


Más Super Junior tagoknak szintén van állatuk. Kangin, Sungmin, Donghae, Siwon.

-EH: Igen. Hogy informáljalak, Siwonnak nem volt semmiféle gondolata, hogy kisállatot neveljen, de szerintem miközben engem és Chocot nézett, akart. A kiskutya és ember olyan közel tudnak lenni egymáshoz, mint ember és ember. Egyszer elvittem Chocot egy adásfelvételre, és Siwon odajött hozzám és komolyan megkérdezett egy kérdést. "Az a barát egy elhagyott kutya?" Olyan komoly volt, nem tudtam, hogy válaszoljak. Azt mondta, Choco szemei nagyon tiszták és hogy ártatlannak és szomorúnak látszottak. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy az állattartás gondolatát ránk nézve kapta!


Hallottam, hogy Choco a családod házában lakik. És te pedig a koliban laksz.

-EH: Vannak olyan idők, amikor alig látom egyszer egy hónapban Chocot. Úgyhogy van, hogy jobban akarom látni, mint a családomat. Hallhatom a családom hangját, ha felhívom őket, de Choco nem tud telefonálni. Úgyhogy akármikor, ha van időm, akár nappal vagy éjszaka, hazarohanok, hogy lássam Chocot.


Olyan érzés, mintha egy szerelmi történetet hallgatnék.


-EH: Szerintem a ’szeretet’ szó nem tudja leírni az összes érzést, ami köztünk van. Ez egy olyan fajta szeretet, amit egy emberrel nem érezhetsz. Egy élőlény, ami szeret engem, anélkül, hogy bármit elvárna cserébe, és tekintet nélkül arra, hogyan viselkedek. Azt gondolom, még jobban hiányolom Chocot, amikor magányos vagyok. Amikor egy emberrel vagy szemben, van olyan, hogy azt gondolod 'Ez az ember megváltozott', és feldúltnak vagy szomorúnak érzed magad, de a kiskutyák nem ilyenek. Olyan érzés, mintha mindig bíznának bennem.


Vannak pillanatok, amikor kommunikáltok, mint például megnyugtat téged, amikor szomorú vagy?

-EH: Szerintem mindenkinek, akinek van állata, megvannak a pillanataik. Amikor a szemébe nézek, olyan érzés fog el, hogy ő megért engem. Ismered azokat a jeleneteket a filmekben vagy drámákban. Amikor valaki szakít a barátnőjével és elmegy ”Az unni, aki szeretettel árasztott el, nem jön vissza többé. Úgyhogy neked is el kellene felejtened őt." és beszélgetnek az állataikkal.. Ez ugyanilyen velem is. De úgy gondolom Choco tényleg megérti, mit mondok. Azt hiszem, mondhatnám, hogy a kifejezései kissé megváltoznak.


Akkor változott az ideálod miután Chocot megismerted? Például, hogy szeresse az állatokat.

-EH: Remélem, hogy nem utálja a kutyákat. Úgy gondolom, az húzós, hogy elvárjam, hogy szeresse a kutyákat. De remélem, 'Choco szereti őt'. Ha Choco kedveli őt, azt gondolom, egy jó ember lenne. Ez csak egy megérzés.


A bizalmad és a kommunikációd vele, amit 12 évig építettél bámulatos. Biztosan hosszú hosszú ideig vele akarsz lenni. Gondoskodsz Choco táplálásáról valamilyen speciális módon?


-EH: Nem adunk neki különleges ételeket vagy szabályozzuk szigorúan. A mi családunk úgy gondolja 'Ha szeretettel halmozzuk el őket, egészségesek lesznek és barátságos személyiségük lesz.' Most belegondolva, tényleg bámulatos, hogy nem gondoztuk semmilyen speciális módon, mégis szépen felnőtt és nagyon egészséges. Úgyhogy rájöttem 'Ők nem különböznek az emberektől. Nagyon fontos, hogy szeretetet kapjanak'.


Van bármi elképzelésed arról, hogy önkéntes munkát végezz kutyáknak vagy állatoknak a jövőben?

-EH: Hogy őszinte legyek, nem azért szeretem Chocot, mert ő egy kutya, csak épp a Choco, akit szeretek, éppenséggel egy kiskutya. A távoli jövőben, amikor már sok idő eltelt, és Choco elhagyott engem, talán elkezdek valamit, miközben Chocora emlékezek. De most, minden szeretetemmel el akarom árasztani Chocot egyedül. Choco még csak 12 éves; ő még mindig egy fiatal kölyökkutya számomra.forrás: https://www.facebook.com/pages/Super-Junior-no1/130961410314091?fref=ts 

Remélem jól sikerült :) Szerintem eszméletlen aranyos mennyire kötődik Eunhyuk Chocohoz. Nekem is van kutyám úgyhogy teljesen megértem, amiről beszél, de jó látni, hogy nem csak én gondolkozom így az állatokkal kapcsolatban. :)
Puszi mindenkinek!
-Dorka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése