2014. júl. 2.

SuJu tervezett visszatérése Leeteukkal

안녕하세요!

Újra megjelentem (Cathy), hogy kicsit a blogot is életre keltsem, ne csak a faces oldal menjen, amin egyébként remélem mindenki követ minket. ;)

Egy rövid kis fordítást hoztam nektek, ami a szeptember vagy október körüli visszatérésről szól.

Ahogy a rajongók is tudják, a Super Junior tagjai már ejtettek el célzásokat a visszatérésről az úton, és most van pár bejelentett részlet, ami egyetért a célzásokkal!
Azt mondták, várnak egy hónapot, miután kiengedik Leeteukot a hadseregből, és legkorábban szeptemberben, vagy októberben visszajönnek. Egy SM Entertainment képviselő közétette: "Mikor Leeteuk kijön 29.-én, olyan gyorsan tervezünk dolgozni, ahogyan csak lehet. Mi már elkezdtük a felvételt kis darabokról - darabokra. A Super Junior új album kint lesz ősszel."
Ez határozottan izgalmas ír az ELF-eknek, hiszen körülbelül két éve adott ki a SuJu egy albumot pont, ahogy kb. két éve volt Leeteuk bevonulása is.
Yesung nem fog részt venni, hiszen neki még tart a katonai szolgálata, a fanok pedig azon töprenghetnek, hogy Shindong részvételét láthatják-e majd az albumban. Ő már bejelentette, hogy el fog menni a 'ShimShimTaPa'-ból, hogy csatlakozzon a hadsereghez, ami megmutatja, hogy az ő besorozása sincs már túl messze.
Egy műsorbennfentes mondta: "A pontos időpontja a besorozásnak még nincs meg. A fanok és a tagok is remélik, hogy Shindong azután fog beállni, hogy Leeteukot kiengedték, így együtt tudják kibocsátani a 7. albumot."

Forrás: allkpop

Rossz, hogy mindig odavan valaki a katonaságon. :( De mondjuk náluk ez van és így is az igazságos. Még szerintem nekik is a hasznukra válik, hogy kiszabadulnak az ügynökségből egy kis időre. Bár a katonaságon sincs nagyobb szabadságuk...
Na mindegy, előbb utóbb csak megérjük azt, hogy mindenki megjárta a két éves szolgálatot, addig pedig várjuk az új albumot! *-*

Puszy,
Cathy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése