2013. júl. 2.

Hanako Japán Magazin Donghaeval & Eunhyukkal

Sziasztok!
Ma fordítást hozok nektek a Japán Hanako Magazinból. A magazinnak Donghae és Eunhyuk adott interjút.

Majdnem 1 év és 2 hónap után tért vissza Donghae & Eunhyuk egy új dallal/tevékenységgel/ Japánba. Úgy néz ki, kettejük között "azonos korúak, és beszélgetni tudnak bármiről"-fajta kapcsolat van, ebben az időszakban. Amikor a tekintetünk találkozott, szégyenlősen érezték magukat, és nem tudták abbahagyni a nevetést, az egész fotózás alatt. Kölcsönös szeretetben beszélgettünk velük, az új dalról, Super Junior tevékenységekről és arról, hogy mit gondolnak egymásról.

Kérdés: Végre a formációtok új dalt alkotott, amit mohón vártak a rajongók újra.
EH: Az Oppa Oppa dal volt az utolsó amit lefordítottunk japánra, de az I Wanna Dance eredetileg már egy japán dalként jött létre, úgyhogy nagyon várom a rajongók reakcióit. Olyan izgatott vagyok, hasonlóan izgalmas hangulatban vagyok, mielőtt elmegyünk egy piknikre.
DH: Mindig hallgatok japán dalokat, de úgy érzem, nem sok dal van a piacon, amely hasonló stílusú mint az I Wanna Dance. Aggódom, és bizonytalan vagyok, hogy hogyan fogadják a rajongók ezt a dalt.

Kérdés: Mivel a dal egy tánc témájú dal, a koreográfiának nagyon tökéletesnek kell lennie.
EH: A tánc ebben az időszakban, sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik! Van egy csomó lépés, és ott van a breaktánc a dal szüneteiben. Az MV világosnak(frissnek) és szórakoztatónak néz ki, de a forgatás 2 egész napot vett igénybe, alvás nélkül. A ruhák elszakadtak, és megsérültek itt-ott, de valahogy megcsináltuk végül.
DH: Nem csináltam breaktáncot közel 10 éve. Nagyon nehéz volt számomra. Annak ellenére, hogy a középiskolában nagy breaktáncos voltam... (nevet)
EH: Mi tervezzük, hogy sokkal több változatban adjuk majd elő a dalt az élő showkon. Kérjük, hogy majd azt is nézd meg.(rajongók)

Kérdés: A tánc csata az MV elején nagyon menő.
EH: Konfrontációval kezdődik, majd átalakul dance hangulattá. Egymással mindig sokat játszadozunk és azt hiszem, ez a fajta légkör sokat dobott az MVn (nevet).

Kérdés: Hogy érezte magát, miután megnézte a végleges MVt?
EH: Ahogy gondoltam, nem vagyok igazán jó ~ De sokkal jobb, mint Donghae (nevet).
DH: Eunhyuk a legjobban táncolt a videó első felében, de amint megjelentem,ő azonnal eltűnt a látószögből (nevet).

Kérdés: Mint művészek, mit gondoltok magatokról (srácokról) van valami varázs köztetek?
DH: Eunhyukban tényleg sok a varázs. Ő jó tánc közben és ő szellemes a beszélgetésekben mint az árvíz. Úgy gondolom, ezzel tudta belopni magát a rajongók szívébe.
EH: Bármit mondanak az emberek Donghae varázsáról, azt hiszem, hogy a nem törődömsége/ ostobasága a varázsa. Mert mindig úgy érzem magam,hogy meg kell védeni és vigyáznom kell rá .... ((asjesjdjjwsk HELP TAT))
DH: Ah, hogy az anyai ösztöneid jönnek elő ilyenkor?
EH: Nincsenek anyai ösztöneim (nevet).

Kérdés: Őszintén, mely Donghae rész (jellem) tetszik a legjobban?
EH: A valódi, tiszta jelleme és erős udvariassága, nagyon szeretem azt a részt belőle. Különben is, ő nem éber fajta, és ő nagyon könnyen rendetlenséget hagy maga körül (nevet). Ha nem szórakozok vele, megkeres, mert magányos (nevet).

Kérdés: Mi a helyzet a Donghae? Eunhyuk melyik része tetszik a legjobban?
DH: Amikor hosszú ideje ismersz valakit, az normális, olyankor látjuk a másik ember hullámzó érzéseit, de én csak évente egyszer látom Eunhyukot szomorúnak, alig van hangulat ingadozása. Ő stabil, közömbösen érinti az embereket körülötte és felvidítja őket. Imádom, hogy ő legjobb barátom és azt, hogy bármikor beszélhetek vele a gondjaimról/bajaimról/.
Elnézést a fordítási hibákért, de angolról fordítok és az sem a legtökéletesebb. De remélem azért érthető. Imádom mikor Donghae piszkálja Eunhyuk vagy fordítva. Szerintem nagyon jó kis páros. :D 
Forrás: sup3rjunior.com
Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése