2013. aug. 21.

Részlet az Arena Homme Magazinból+Henry 1-4-3 (I Love You)

Sziasztok!
Ma a részleteket-cikket hozok az Arena Homme Magazinról. A magazinnak Kangin és Henry adott interjút.
Belekezdtem a fordításába, de félúton picit összegabalyodtam. Az angollal vannak még problémáim xD de igyekszek, próbálkozok keményen. Amennyiben betudom fejezni a magazin teljes fordítását, hozom nektek az oldalra, de ezt nem tudom 100%-osan megígérni. :(

Super Junior Kangin és Henry bemutatta "az őszi férfiak" trendet a legújabb Arena  Homme Magazinban.

A két úriember bemutatta, az érett varázsukat a klasszikus ruhákba, kabátokba bújva elegáns frizurával. Ezzel szemben naposabb és élénkebb képet mutatnak a színpadon, ők most megmutatták a férfias és szexi oldalukat.

Az interjúban Kangin azt mondta: "Azt hittem, hogy felnőttem, mikor elértem a 30 éves kort, de még mindig 20 éves gyereknek érzem magam. Óvatosabban cselekszek és beszélek most mint a múltban.

Henry is feltárta gondolatait munkával kapcsolatban: "Én nem beszéltem koreaiul és fogalmam sem volt a koreai kultúráról, így nehéz volt nekem az elején.....
Amikor durva időszakon megyek keresztül, olyankor én filmet nézek és azzal vigasztalom magam, hogy a nehézségekből már nem sok van hátra. "

A Magazinból:

Már 8 éve, hogy debütált a  Super Junior. Tizenhárom tag akik közösen dolgoztak a zenei előadásokon, különböző showkon és számos más területeken.
Közülük, Kangin az egyik  legismerősebb arc. Gyors észjárású és jól beszél /jó az előadás módja/ a variety showkon. A tagok egyre több showkon vettek rész, így egyre több pletyka is elterjedt. Hosszú idő után, Kangin csendesen visszatért a helyére. A katonai szolgálat után, visszatért a Super Juniorba, mint az első leszerelt katona.
Összefogás Kínával, ez a Super Junior-M. Henry júniusban vált jobban ismerté Koreában, az első mini albumával a 'Trap'pel. Ő az első férfi szóló énekes akit az SM bemutatott 13 év után. Az édesapja hong kongi, az édesanya tajvani származású, Kanadában nevelkedett és most egy globális sztárrá/idollá/ vált Kínában. Klasszikus zenét tanult, mikor kicsi volt, majd  felfedezte a tehetségét a popzene iránt. Ennek köszönhetően az album tele van az ő általa komponált dalokkal. Őszintén és kissé furcsa módon beszél a variety showkban, ami forró téma lett, ő egyaránt népszerű a koreai és külföldi rajongók között is. De a fotózáson olyan volt, mint egy kis fiú.
Kangin és Henry kapcsolata Sun / Hoobae a zenében, a cégben és a Super Juniorban. Kíváncsivá tett minket ez a kapcsolat, így gondoltuk lencsevégre kapjuk őket. Két eltérő személyiségről van szó.
Kangin olyan mint a tteokbokki, míg Henry olyan mint a kenyér. De valahol mégis egyformák. Egy csillag, amely elvesztette a fényét és vissza szeretné kapni, a mások oldalon pedig egy másik csillag aminek egyre több fénye lesz.
A két fiatal egyet ért a terhekkel kapcsolatban, ami a népszerűséggel jár. Kangin és Henry máshogy néznek ki, de ugyanazon az úton haladnak.


Henry 1-4-3 (I Love You) 


Az 1-4-3 (Szeretlek) dalt eredetileg Henry dalszerző csapata a NoizeBank írta és felkerült az első mini-albumra is. A dal egységesen augusztus 23.-án jelent volna meg, de már a mai nap felkerült a youtube-ra
 ;)
A klipben megjelenik az (fx)-es Amber is egy rapp betéttel. Ő úgy mint a klipben is az M!Countdown színpadán is csatlakozik Henryhez.
A számnak megjelent egy akusztikus verziója is,néhány nappal ezelőtt. Az EXO-s ChanYeol gitározik, Henry pedig énekel. Ezt a videót már belinkeltem az oldal facebook-os üzenőfalára. Ott megtaláljátok!:)



Forrás: suo3rjunior.com, tumblr.com,Super-JuniorSuJuHungary facebookos oldal, google.com
Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése