2013. aug. 21.

Super Junior-os Útikönyv (koreai tapasztalatok)


Sziasztok!
A Super Junior-os Travel Bookról (Útikönyvről) hozok érdekességeket, scanneleket és képeket. :)
A különleges utazási könyv Koreáról a "Super Junior Experience Korea", 2013. augusztus 16-án jelent meg. Az elmúlt évben, Hallyu K-pop csoport a Super Junior fordított egy kis időt arra, hogy bejárja Koreát. Fényképeket készítettek az utazásról, valamint a csoport a saját utazási történeteit összegyűjtötte és egy kétkötetes kiadású könyvben megjelentette. Két személyes csapatokra bontva utaztak, összesen 26 városba és megyébe, beleértve Seoul-t, Jeongseon-t, Jeonju-t és Jeju-t, bemutatták Korea gyönyörű hegyeit, tengereit, erdőit, utcáit, és a helyi kultúra rejtelmeit.
Ez a különleges könyv azért különleges, mert ez őszintén leírja és kifejezi a Super Junior szeretetét és ragaszkodását Korea iránt.
Egy ilyen globális idol fiúbanda (mint a Suju), amely hatalmas rajongótáborral rendelkezik, így ez a könyv amely Korea látványosságait mutatja be várhatóan több érdeklődőt hozz az országba.

Ryeowook és Leeteuk a déli részt fedezte fel,  Jeju szigetet.






Eunhyuk és Shindong nyugatra utazott Choongchung-ba és Jeollado-ba. 




Kaja utáni jól megérdemelt pihizés :) *.*

Kangin és Sungmin Seoul-t (a fővárost) vette jobban szemügyre.


Donghae és Siwon  Gangwondo-ba látogatott.




  Kyuhyun és Yesung kelet felé vette az irányt, Gyeongsangdo-ba.











Egy rövid videó Yesung és Kyu utazásáról :)
 Forrás: http://ningin.com,http://www.visitkorea.or.kr,sup3rjunior.com,youtube.com
 Nóci

2 megjegyzés:

  1. Szia!!!
    Na ezt a konyvet en is szivesen elolvasnam, tenyleg kivancsi vagyok... :) Amugy a fiuk biztos jol szorakoztak, es sok mindent csinaltak... :* Ugy latszik, hogy Kangin es Sungmin jobban megertik mar egymast az Intimate Note ota... na jo igaz, az mar nagyon regen tortent, mar vagy 4 eve annak... :D Nem tudom miert huz a szivem az utolso csoporthoz?...:D biztos azert mert ott van kicsi Yesung es Kyu... :P
    Koszi a bejegyzest!!!
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hali!
      Igen, nekem is eszem jutott... mikor összeállítottam a bejegyzést, az Intimate Note, ahol Kangin és Sungmin nem nagyon jött ki egymással..., de hála már rendeztek minden vitát és jól kijönnek egymással :)
      Nekem Siwon és Donghae csapat a szívem csücske ;) :D :P Megnéztem volna őket a parton szörfözés,kajakozás közben ;)
      ~ Nóci

      Törlés