2013. szept. 29.

Eunhyuk és IU esküvői pletykáinak terjesztőjét, már elfogták, a producer Cho Young Chul szerint.

Sziasztok!
Igen jól olvastátok a címet...gondolom minden ELF ilyenkor a szemét ráncolja hogy mi is történt? Velem is így volt mikor olvastam ma a cikket a Kpopstarz.com-on. Lefordítottam nektek két cikket is ami a rosszindulatú pletykákról szólt... sajnos vannak ilyenek.. :(

A dél-koreai anti -fant aki terjesztette a pletykákat IU-ról és a  Super Junior énekeséről, Eunhyukról, hogy összeházasodnak, már elfogták, nyilatkozta a LOEN Entertainment producere Cho Young Chul .
" Az elkövető , aki terjesztette IU esküvői pletykáit és egyéb hamis vádakat  bevallotta, hogy ő a tettes, " Cho írta a Twitter Hétfőn.(Szept.23.-án)
" Vizsgálat folyik róla és a rossz indulatú megjegyzésiről is. Mostantól a rosszindulatú megjegyzéseket, gyűlölet kinyilvánítást vagy bármilyen becsmérlést, ami a művészek iránt felmerülnek, azokkal határozottan fognak foglalkozni."

Még májusban, LOEN Entertainment vezetői, IU lemez kiadója  pert indított a szöuli Központi Kerületi Bíróságon, amikor pletykák a két K- Popstars házasságáról kezdett széles körben keringeni az online honlapon az allkpop-on.
Még a LEON kampány mértéke sem hallgattatta el az IU és Eunhyuk pletykát.

A Popdust honlap kedden számolt be arról, hogy néhány olvasó a koreai TV kiadványtól ledöbbenten nézték az online hozzászólásokat, amiket ezrek tekintettek meg, ám a közelmúltban a cikk IU-ról hirtelen eltűnt.

A Pop Dust riportere Jacques Peterson szerint, több Korea TV hozzászóló arról panaszkodott, hogy valaki " aki elhagyta megjegyzéseket a közelmúltban IU cikkel kapcsolatban, a koreai TV közzététele[ láttán ] ezer negatív megjegyzéseket generált a IU botrány, majd eltűnt a cikk néhány másodperc alatt. "

"Ha az állítások igazak , akkor nem meglepő , " tette hozzá Peterson.
"Dél-Koreai  korrupció jól dokumentált, a zenei listákon manipulálják a megvesztegetett ajánlatokat és még sok más. "

Az IU és Eunhyuk pletykák akkor kezdődtek, amikor a 20 éves énekes rövid időre közzétett egy fotót, magáról (pizsamában) és a Super Junior énekeséről (aki félmeztelennek látszik) a Twitteren még Májusban.

Júliusban IU , akinek új albuma, a " Modern Times" október 7-én jött ki, bocsánatot kért az Eunhyuk esemény miatt, amit esküszik,hogy baleset volt , a Seoul Broadcasting System Programon"Incarnation."

"Vajon, miért történt ez? Miért tettem ezt?" IU mondta a házigazdáknak a Kedden.

"Először is, én véletlenül töltöttem fel. És, hogy őszinte legyek nem hibáztatok mást,hiszen én voltam aki feltöltötte."

IU, azt mondja, hogy eltávolították a fotót, csak egy pár percig volt látható a  hozzászólás után, de ez is elég  idő volt ahhoz, hogy több énekes, több ezer Twitter követő meglássa a képernyőn és tovább posztólja.

Látva a fotót több rajongó rámutatott arra, hogy IU, akinek igazi neve Lee Ji Eun,olyan pizsamát viselt amit a rajongói ajándékoztak neki.

Amikor rájött IU, hogy a fénykép ami róla és a Super Junior rapperéről készült úgy terjed mint a vírus, elborzadt.

"Annyira sajnálom," IU mondta. "Mivel én magam csináltam, úgy gondolom hogy nekem kell leginkább mentegetőznöm? Bocsánatot kérek azoktól akik szeretnek. Vagy azoktól kellene bocsánatot kérnem akiket én szeretek?"

------
A házassági pletykák akkor kezdődtek, mikor IU, azt mondta, hogy feleségül akar menni egy fiú banda tagjához. Netizensek gyorsan terjeszteni kezdték,hogy ő biztos felesége lesz Eunhyunknak, ők azt gondolták hogy kapcsolatban állnak, de ezeket a tavalyi pletykákat mind a két fél tagadta.

LOEN Entertainment mikor tudomást vett a pletykák terjedéséről,nagyon komolyan elkezdte megvédeni IU imázsát. A cég jelentette az esetet a rendőrségen és folytatja jogi lépéseket azok ellen, akik felelősek a pletyka, becsmérlés jellegű hozzászólások, mint a jogsértés kérdésében.

"Azt akarom mondani, mennyire csalódottak vagyunk, hogy valami, ami teljesen hamis is terjed, így gyorsan és egyszerűen nincs bizonyíték ... Kérjük, hogy vedd figyelembe, hogy a művész szenved ebben és meg szeretnénk állítani ezeket a megalapozatlan és eltúlzott pletykákat"  nyilatkozta a sajtónak a LOEN Entertainment.

SM Entertainment néma maradt a kérdésben.

Super Junior-os Siwon is tréfásan reagált a helyzetre, tweeten kívánt gratulációt Eunhyuknak.

Forrás: http://www.kpopstarz.com/articles/42617/20130924/iu-eunhyuk-rumors-twitter-super-junior.htm ,
http://www.jpopasia.com/news/iu-and-eunhyuk-rumored-to-be-getting-married-loen-entertainment-takes-legal-action::14107.html
Gépelési hibákért bocsánat. Ha kíváncsi vagy az eredeti szövegre katt a forrásra... a fordításban lehetnek eltérések ( senki sem egyforma, nekem is más a fordítási stílusom....)
~ Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése