2013. szept. 14.

Kyuhyun anyukájával a Mamma Mia showban

Sziasztok!

Kyuhyun, az egyik legnépszerűbb énekes idol, először hozta el az anyukáját egy forgatási stúdióba. Mindketten elképesztően szimpatikusak, cukik voltak. Kyu egyébként mostanában műsorvezetőként szokott részt venni a Mamma Mia forgatásain.

A KBS2 'Happy' a Mamma Mia "showját, múlt vasárnap (szept.08.-án) 17:00 -kor sugározta. Kyuhyun, Minzy ( 2NE1), Kyuri (KARA), Chun Myung Hoon, Chunji és még sok más előadó kapott meghívást a műsorba. Kyuhyun és az anyukája az egész show alatt fogta egymás kezét és dicsekedtek a szeretetről (amit egymás iránt éreznek). ~Nagyon aranyosak így együtt :)

A shown Kyuhyun és az anyukája volt középpontban. A hasonlóság anya és fia között meglepő. Egymás kezét fogták az egész forgatás alatt. A mosolya is egyaránt hasonló. Kyuhyun büszkélkedett a szeretetről, ami kettőjük között van, majd arról, hogy habozás nélkül ad bármikor az anyukája szájára puszit.
A képre Kattintva!! megnézhetitek a cuki puszit :) :D
Azonban Kyuhyun zavarban volt, amikor az anyja elkezdte felfedni a titkait. Azt mondta: "A fiam csak fehérneműt hord, amikor otthon van." A megjegyzés azonnal megragadta az emberek figyelmét.

Emellett egy titkos kép is elő került. A képen, Kyuhyun és a büszke, szép édesanyja látható. A stúdió meglepődött azon, hogy a régi képhez képest nem változtak semmit.
Amikor látta a két MC megjegyezték: "Azt hiszem, Kyuhyun örökölte az anyja szépségét.", "Soha nem fogok lemaradni most már a Mamma Mia epizódjairól "biztos", Kíváncsi vagyok mit fognak szólni az epizódhoz" és így tovább.

Videók:       1.videó: Kyuhyun anyukája édesen oda szalad a fiához és táncolnak + egy puszi is elcsattan :) 
                   2.videó:Kyuhyun anyukája énekel :)
                   3.videó: Sajnos ehhez nincs felirat (angol sem), de érdemes megnézni.Kyu anyukája itt is nagyon édes :)
                   4.videó: Kara lány bandából Kyuri anyukája ölelést kért Kyu-tól. Plusz egy kis meglepetés is elcsattant :D  Kyu-ra az idősebbek is rácuppanának :D
                   5.videó: Kyu zavarba jön, mikor a boxeres titok kicsúszik anyukája szájából :)
                   6.videó: Ebben Kyu édesanyja arról beszél,hogy mikor nézi a Mamma Mia műsort akkor kényelmesen és jól érzi magát. Ezzel ellentétben, mikor Kyu-t a Radio Stars-ban látja mindig aggódik miatta.

A Mamma Mia 22. epizódja Szeptember 8.-án ( múlt vasárnap)volt látható. Már felkerültek a Youtube-ra kisebb videók, ezek vannak a bejegyzésben. De ha kíváncsiak vagytok több videóra nyugodtan keressetek utána, lehet ti megtaláljátok a teljes adást is ( nekem még nem sikerült, angol feliratosat sem :( )  A kis videó részleteken garantáltan jól fogtok szórakozni :D sok mókás pillanat van.

Forrás:http://thesuperjuniorhandbook.com/, https://www.youtube.com/,google.com
Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése