2013. szept. 3.

Heechult kikészítik a "Sasaeng" rajongók

Sziasztok!
Ma egy olyan cikket fordítottam le ami Heechullal kapcsolatos. Heechul augusztus 30.-án fejezte be a katonai szolgálatot és hirtelen csöppent újra bele a nagybetűs életbe. Miután elhagyta a katonai tábort, kitüntetésével a kezében, aktívan posztolni kezdett instagrammon,twitteren ( a közösségi oldalakon). Ennek mi nagyon hálásak vagyunk :) így legalább tudjuk, hogy mennyire változott meg Heechul, hogyan érzi magát és láthatjuk, hogy milyen nagy a pörgés körülötte. De! Igen van egy De... ami a cikkben fog kiderülni... :(
Super Junior Heechul nagyon aktív volt a közösségi portálokon a Twitteren és Instagrammon, mivel, már véget ért a katonai szolgálata múlt héten.

Bár sok frissítéseken  vidám és boldog volt, a legutóbbi fotónál egy nagyon komoly hangot ejtett.

Heechul, mint sok más K-Pop idol, ismét szembesülni kellet a hihetetlenül túlbuzgó rajongókkal.

A Super Junior énekese egy rajzfilm szerű figurát tett ki Instagram fiókjára szeptember 2-án, amely  egy nagyon bosszúsnak látszó srácot ábrázol, aki azt mondja: "Én lefogom vágni a csuklóját!"

Heechul leírta a frusztrációit ezzel kapcsolatban, így szól: "Én még mindig sasaengs vagyok, akik sehova nem mennek ( itt vannak körülöttem)... nem igazán érzem jól magam mostanában, de nem tudom, ilyen cool vagyok vagy, hogy van ilyen felhatás körülöttem?... Azt hiszem, megvan, túl szép vagyok ... "
Sasaeng avagy "magánéleti fanok"olyan extrém fajta rajongók, akik nem tartják be a követési határokat és megzavarják a koreai hírességek magánéletét.

Heechul és a Super Junioros társai nem az egyetlenek, akiket megtámadnak az ilyen rajongók, az ilyen fanok néha nagyon pusztító és veszélyesek is tudnak lenni.

A közelmúltban sasaeng rajongók kérdése már forró téma volt (felmerült) Heechul SM munkatársaival az EXO-val, akiket többször is üldöztek, kémkedtek utánuk, megragadták a fiúkat, a szélsőséges rajongók. Olyannyira, hogy a rajongók miatt betiltották az egyik Inkigayo stúdió felvételt, a veszélyes viselkedésük volt az ok.

Csak remélni tudjuk, hogy Heechul rajongói csak izgatottak, hogy visszajött és befejezte a kötelező katonai szolgálatot és reméljük, hogy ez a negatív viselkedésük elcsendesül hamarosan.

Időközben azonban a rajongók komolyan átgondolták a tetteiket, azt mikor találkoztak a kedvenc sztárjaikkal ( hogy is viselkedtek akkor a kedvenc idolaikal) és végül adtak Heechulnak egy rajzfilm szívet - úgy tűnik, ez arra utal, hogy átértékelték a dolgokat és rájöttek, hogy Heechul nem nagyon szereti, ha tapogatják és nem hagyják az utcán.

forrás:http://thesuperjuniorhandbook.com/
Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése