2013. máj. 5.

Pár kép :)

안녕하세요!

Túl vagyunk a ballagáson is és jön sajnos az érettségi. :( Viszont úgy döntöttem ma hozok gyorsba pár képet. ;)
A holnapi nap viszont duplán rossz lesz. Magyar érettségi és még Yesung is bevonul. :( Koreában ma már máj. 6.-a van, tehát elérkezett az idő. De róla majd később hozok csak többet. Hogy ez pedig mikorra várható? Fogalmam sincs. Délutánokkor valószínű, amikor gép előtt leszek, akkor csak nézegetni, keresgélni fogok róla. Így péntekre fogom felrakni az összegyűjtögetett képeket, videókat, infókat. /Remélhetőleg./


Yesung mai tweetje:
"I will miss it all. Stages, songs... I look forward the day we meet again, ELF. No worries, love you all!" ~ "Hiányozni fog minden. Színpadok, dalok... Várom a napot, amikor újra találkozunk ELF-ek. Nem kell aggódni, szeretek mindenkit!" 
Mi is szeretünk és hiányozni fogsz Yesung Oppa. :,(


Na de most akkor jöjjön pár vidám kép!! 

 A fiúk nagyon elvoltak. :)


De mára búcsúzom is. Sok sikert mindenkinek, aki szintén érettségizik. :)

Puszy, Cathy

4 megjegyzés:

  1. Mar varom a Yesung-rol szolo hireket.... koszonom az eddigi munkadat.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Most vár a kedvenc sorozatom, de utána lehet hozok egy-két dolgot vele kapcsolatban, attól függ mennyire lesz kedvem hozzá. Viszont ahogy elnézem lehet nem fogok tudni sok mindent összeszedni, mert elég csendes bevonulása volt.
      Én pedig köszönöm, hogy itt vagy és írsz is, így nem csinálom hiába. :)
      Puszy, Cathy

      Törlés
  2. Nem gond hogy varni kell, turelmesen megvarom amig lesz idod.... az a keves is eleg. Ha jol tudom a tobbiek nem lehettek vele a turnejuk miatt, igaz??? Talan ezert volt olyan csendes.... En koszonom hogy a szabadidodben irsz roluk, kepeket toltessz fel, igy sok uj dolgot tudtam meg roluk. Megegyszer koszi es tovabbi jo munkat!!! :)
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, erről pont nem olvastam. De az utolsó amerikai turnéjuk azok szombaton volt, szóval már hazajöttek azóta. Legalábbis úgy gondolom. Ryeowook az már normálisan ott van a Kiss The Radiónál a napokban.
      Én úgy olvastam, hogy Yesung nem akart nagyobb nyilvánosság előtt bemenni, mert nem szerette volna, ha rossz pletykákat írnak utána az újságok. :(
      Puszy, Cathy

      Törlés