2013. máj. 23.

Szexi giffek a Sujuról *.*


Sziasztok!
Mára egy kis nyál csorgatást terveztem :P Remélem tetszeni fog nektek ez a kis gif válogatásom. Imádom nézegetni az ilyen szexi mozgóképeket :D


Kezdjünk egy Yesung képpel :) Yesung minden E.L.F.-nek hiányzik szerintem, hiszen megszoktuk tőle a mindennapos tweet képeket és bejegyzéseket....., de ez már nincs sajnos. :( Szőkén is nagyon dögös volt ;D
Edina remélem tetszik ;) Egy puszi neked és az E.L.F.-eknek :D
(Muszáj megosztanod velünk ezt az édes manót  :P )
Szőke Sungmin.... Hmmm... :P







Zhou Mi ... huha....szexi *.*


Eunhyuk ...:P


Kyuhyun :) *.* 
Kyu olyan kis komor itt, de nagyon cukik Henryvel együtt :P
Hmm...úgy lennék a csaj a helyében :) Szerintem ti sem
bánnátok ha így rohanna hozzátok Kangin :P

Donghae a SS5 dél-amerikai turnéján szőke hajjal :P *.*



Remélem tetszettek a gifek. :) Én órákig szoktam nézegetni, egyszerűen nem lehet megunni :P
Forrás:google,tumblr
Nóci

7 megjegyzés:

  1. Meg egy ajandek... ugy erzem mintha szulinapom lenne.. nagyon szepen koszonom Noci :)Termeszetesen megosztom veletek a kis manot, legyen mindenkie... :) Hat igen bizony mindenkinek hianyzik :( mar nagyon varjuk hogy visszaterjen. Nekem nagyon tetszett Sungmin szoke hajjal, ja es Donghae is jol nez ki szoken, igy a SS5 egy kis extrem kinezet nekunk ELF-nek.... Olyan nincs hogy Eunhyuk teljesen leveti az inget? :D igy vizesen... hmmm. Nektek melyik a kedvenc szamotok a SJ-tol?, termeszetesen lehet tobbet is irni, biztos van tobb is. Megegyszer koszi... :)
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Megérdemled ;) Hát szerencsére van rá sokszor alkalom, hogy leveszi Eunhyuk, én a Sorry, Sorry Answeres egyedüli fellépését imádom a legjobban. *-* Jelenleg pedig ez is a kedvenc számom, de sorolhatnék jó sokat. :) Amiket nagyon szeretek még a: Boom, boom, Sexy free and single, Don't don, Promise you, Gulliver, a From you ugyebár, de télleg sorolhatnám tovább. :) Attól függ milyen kedvem van, olyan számokat hallgatok tőlük. Neked?
      Puszy, Cathy

      Törlés
  2. Szia~
    En is mindig ugy vagyok vele, hogy olyan szamot halgatok amilyen kedvem van eppen, a kedvenceim pedig: Sexy free and single, Spy, Mr.Simple, A-CHA, Bonamana, Sorry sorry, It`s you, Memories, In my dreams, Fly, Break Down, Oppa oppa. Sokat halgatom meg Yesung: The more i love you, amit az Immortal Song 2-ben enekelt, mindig kiraz tole a hideg, gyonyoruen elenekelte. Ja es hallottatok mar "I wanna dance"-t? Velemeny??
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Óh az Oppa, oppa is szuper *-* Yesung hangja fantasztikus *-* meg Ryeowooktól az insomnia :)
      Igen a rövidet, Nóci a faces oldalra ki is rakta én meg majd ma kirakom, ha csinálom a bejegyzést. :) De alig várom már, hogy halljam az egész albumot, nagyon tetszett, majdnem pislogás nélkül tátott szájjal néztem végig. *-* Neked, hogy tetszett?
      Puszy, Cathy

      Törlés
  3. Szia~
    Igen igen az Oppa oppa nagyon jo, es az Insomnia is... Esetleg megkereshetlek a facebook-on? ott is szivesen kovetnelek titeket.. En mar nagyon vartam es nem csalodtam a fiukban, mint mindig most is nagyot alkottak... :*
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, https://www.facebook.com/SuperJuniorCsakALegjobbElfEknek itt a link, de egyébként a blogon is itt van :) Bár a feces oldalra ugyanaz kerül fel, mint ami ide. :)
      Nem is tudnak rosszat alkotni *-*
      Puszy, Cathy

      Törlés
  4. Koszi szepen! Bocsi, ugy elsore nem lattam, pedig annyiszor elhaladtam mar mellette, es persze most meglett... :) Hat igen, ezert is varjuk az albumot.
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés