2013. máj. 7.

Yesung bevonulás I.

안녕하세요!

Itt is vagyok pár dologgal. :)
Sajnos Yesung nem úgy vonult be, mint Leeteuk. Nem voltak úgy ott a tagok és a rajongók elé se igazán állt ki. 
De nem is húzom itt a szót, csak annyi, hogy majd még amiket találok azokat később külön bejegyzésbe rakom fel, azért is számoztam most meg.

Előbb pár kis szösszenet:
Yesung a síró fanoknak: "Uhm, ne sírjatok, ez csak egy időszak, az ELF-eknek erőseknek kell lenni, igaz?" 
(Ezt szerintem valószínűleg a kávézóban mondta.) Hát pedig én is sírok. :(

Yesung aggódott, hogy talán sír, ha látja az ELF-eket. A riporterek pedig negatív hírekre használnák a képeket.

Yesung máj. 6. tweetje:
"고마워 이먼곳까지.. 오지말래두.. 다들건강해야돼 또보자 ELF ^^" ~ "Köszönöm, hogy eljötettetek ilyen messzire.. Annak ellenére, hogy mondtam, ne gyertek... Mindenki vigyázzon magára és majd találkozunk ELF-ek ^^"


Pár kép a helyszínről:
Yesung anyukája és apukája odamentek, köszöntötték a rajongókat és mondták nekik, hogy ne sírjanak, és hogy Yesung nagyon hálás volt mindenkinek, hogy eljöttek.
Yesung anyukája mondta, hogy Yesung kérte mondja el a fanoknak, hogy sajnálja és ő is sírt. :,(


Siwon tweetje:
"잘다녀와 형.." ~ "Menj és térj is vissza jól, Hyung"


Pár kis szerkesztett kép: (Nem mi csináltuk, csak megtetszettek és gondolom felrakom nektek is.)


Végül pedig pár kép Yesungról, amiket mostanában rakott fel a twitterére én pedig gyűjtögettem szorgosan. :) Még maradt a tarsolyomban, amiket a következővel hozok. ;)

 Legvégül pedig egy aranyos gif.  

Waiting for Yesung!!!

Puszy, Cathy

10 megjegyzés:

  1. Szia... nem tudom lattad e, a facebook oldalon megjelent par kep Yesung-rol a bevonulasa utan, egy csoportkepben a seregbeli szobatasaival... :D. Gondoltam szolok, te is rakereshetsz es feltoltheted a kepeket ide... remelem nem gond hogy szoltam... :)
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen láttam, pont most küldte át Nóci. Fel fogom rakni majd, csak nem ma és egyáltalán nem gond, hogy szóltál.
      Szegényt úgy sajnálom. :( Nem értem, miért kell ennyire levágni a hajukat, majdnem kopaszra. :(
      Puszy, Cathy

      Törlés
  2. Szerintem is... de ha megnezed a kepet meg igy is o nez ki a legjobban, vagyis en igy latom... :) Varom a frisset, es majd meg leirom a velemenyemet, ha nem zavar titeket... tovabbi jo munkat.
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is, de én elfogult vagyok vele kapcsolatban, viszont őt először pont a haja miatt szerettem meg, ő lett az én kis manókám, szóval most rossz így látni és hiányozni is fog. :(
      Hát most elfordítgattam jó pár dolgot (ennyit a korai lefekvésről:D) szóval holnap ha befejezem, valószínűleg jön a II. része. :) Bár ehhez inkább szomorú fejet kéne vágni, mert én elsírdogálok közben rajta. :( Remélem a fordítás is élvezhető lesz majd másoknak is.
      Dehogy zavar, sőt csak biztatlak rá, mert szeretem látni mások mit gondolnak, szóval én csak vágyom a véleményekre, főleg mivel írosgatok is és annál is nagyon örülök, ha bárki ír. Szóval nyugodtan írhatsz bármit, még a szigorú kritikának is örülök. :D
      Na megint rám jött nagyon a beszéd, de befejeztem. :D
      Puszy, Cathy

      Törlés
  3. En is elfogult vagyok vele, es nem csak vele de a tobbiekkel is, de szerintem meg igy is olyan ”cuki”. Es amikor mosolyog..... :P. Szigoru kritikat nem tutok irni, csak orulok hogy vagytok, mert nagyon sok oldalra rakerestem de a legtobbnel par eve nincs uj bejegyzes, ezert jo latni hogy itt vagytok... :) Szeretnek kerdezni valamit,,, ha rangsorolni kellene oket nallad milyen sorrend lenne? Vagy mindenkit egyforman kedvelsz? Remelem nem gond hogy megkerdeztem, szeretnem tudni masok velemenyet is... :) Noci varom a te valaszod is.
    Puszi, Edina.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pont azért döntöttem el, hogy csinálni akarok nekik egy oldalt, mert én se találtam egyet se, amik csak velük foglalkoznának és aktívak. Na meg mindig ki akartam próbálni egy sima valamilyen fanblog szerkesztését is.
      Hűű hát a rangsorolás az egy nehéz dolog náluk, de nagyjából van. Első helyen Leeteuk áll, de szinte felkúszott teljesen mellé Donghae és Yesung is az utóbbi időben. Aztán Ryeowook és Eunhyuk. Utána alig lemaradva ott van mindenki más, de köztük se tudnék sorrendet alkotni. Sungmin, Kyuhyun, Siwon, Kangin, Shindong, Hangenget és Kibumot is nagyon szeretem, főleg Hangenget, nagyon kár hogy már nem tagok. Az egyetlen akit nem igazán szeretek az Heechul, egyszerűen ő nem lett szimpatikus. Remélem ezért nem haragszol meg, ha te nagyon szereted. :)
      Szóval rangsor, mint látod nálam csak úgy van, hogy három hely, de ott egymás mellett jó páran. :D Na meg nem tudom, te hogy vagy az Eunhaes dolgokkal, de én egyszerűen imádom együtt őket. *-*
      Én is megkérdezhetem, hogy nálad mi a sorrend? :)
      Puszy, Cathy

      Törlés
  4. Nalam is van egy kis sorrend, de ahogy nalad is nagyon egymas mellett vannak... Kezdjuk Yesung-gal... :*, o picit mindenki elott all, de tenyleg csak egy kicsit, aztan Ryeowook, Leeteuk, Sungmin, Donghae, Eunhyuk es Kyuhyun, ok vannak a masodik helyen. Es a harmadik helyen pedig Kibum, Siwon, Shindong, Kangin, Hangeng.... Heechul-el en is ugyanugy vagyok mint te, komolyan nem tudom miert de nekem se simpatikus....Ja es Eunhae, hat mit is mondjak, olyan jok egyutt :), nagyon egy hullamhosszon vannak ezert olyan jok egyutt, szerintem... Nalam igy nez ki ez a sorrend. Koszi a valaszodat, nagyon orultem mikor lattam a valaszodat.. :) Az alcsapatok kozul szerinted melyik a legjobb? Persze Eunhae-en kivul, mert oket nagyon szeretjuk... :* Es mit gondolsz Zhou Mi-rol es Henry-rol? rolluk nem esett szo...
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óhh éreztem, hogy valakiket kihagytam. :D Alcsoportoknál a KRY-t és az M-eset is imádom. A másik kettőből pár számot hallottam csak, de az olyan "jó, de nem sokszor hallgatom" szinten áll. Ami pedig Zhou Mit és Henryt illeti, mindkettőjüket szeretem. Zhou Miról annyira nem kerestem még dolgokat, de Henryt is egyre jobban imádom, nagyon aranyos. *-*
      Nyugodtan kérdezz bármit, bármikor :) Mindig jó olyanokkal beszélgetni és megismerni az ő véleményüket, akik ugyanazt szeretik. :)
      Puszy, Cathy

      Törlés
  5. Szia :) Örülök, hogy aktívan nézegeted az oldalt :D Nagyon jó, hogy egyre többen fedezik fel, remélem mások is megszeretik a sujut és az oldalt :) Az én sorrendemet is nehéz felállítani, de megpróbálom :D Siwon *.* Donghae,Yesung,Kangin(ő mostanában lopta be jobban a szívembe magát):), Zhoumi,Kyuhyun,Eunhyuk,Ryeowook, Sungmin,Leeteuk,Shindong ( a kis pociját úgy megsimizném :D)..... és a többiek. De nem szeretem így sorba állítani őket mert olyan vagyok hogyha nézek egy vidit mondjuk Kanginról akkor őő kell..... de utána nézek egy Siwonost és óóóóóó a nyál termelődés beindul teljesen :D XD Kry. tagjai és Zhoumi, Donghae hangjától pedig elolvadok teljesen :3..... Nehéz kedvencet választani a suju-ból :)

    VálaszTörlés