2013. máj. 9.

Yesung bevonulás II.

안녕하세요!

Meg is jöttem a folytatással. A következő szövegek saját fordítások lesznek, szóval előre elnézést, ha valami nem a legtökéletesebb, az a baj velem, hogy se zseni angolos nem vagyok, ami már a mai érettségin is kiderült, és egyszerűen annyira ragaszkodok a fordítandó anyaghoz, hogy nagyon néha alakítgatom csak át.

Zsebkendőket előkészíteni és akkor csapjunk is bele!!! :( (Na jó csak hülyülök, nem mindenki olyan sírós, mint én :D)
Leges legelőször egy ráhangoló videót hozok Yesungról. Hozzáteszem érdemes szétnézni a készítő többi videója között is, mert nekem van jó pár közte, amit imádok. A bejegyzés végén is lesz tőle majd még egy.

A bejelentése, ami még nem került fel az oldalra eddig:
A március 24.-ei Super Show 5 koncerten Yesung bejelentette a hírt a rajongóknak: "Gyakornok voltam 5 évig, és a rajongókkal vagyok, mint Super Junior tag 8 éve. Hálás vagyok az összes szeretetért. El is felejtettem, hogy milyen értékes a színpadon énekelni. Csak most jöttem rá, hogy mennyit jelent. Amíg nem vagyok itt, kérlek, vigyázzatok a Super Junior tagjaira. Kérlek, ne felejtsetek el engem."


Újabb kis visszatérőben, mert ezt teljesen nem írtam az előzőnél, ugyanis totál elfelejtettem melyik oldalon néztem. De most annak a fordítását hozom, ami a csendes bevonulásával van kapcsolatban.
Ahogy nemrég megígérte, Super Junior Yesungja beállt a seredbe olyan csendesem, amennyire csak lehetséges.
SM Entertainment bejelentette: "Az ő katonai kiképző területe messze van, és azt akarja, hogy csendes legyen a bevonulása. A Super Junior tagok sem kísérik el őt ekkor. "
Ennek ellenére nagyon sok rajongó gyűlt össze a sorozás helyén Koreából és a tengerentúlról.
Ahogy kívánta (a nyugodt besorozást), Yesung nem szállt ki a kocsiból, és egyenesen behajtott a helyszínre. Ő tweetelte: "Köszönöm, hogy eljöttetek ilyen messzire... Annak ellenére, hogy mondtam, ne gyertek... Mindenki vigyázzon magára. Viszlát, ELF-ek ^ ^" Habár számos médiás állt elé az úton, nem tudtak fényképet készíteni róla.

Yesung levele a fanoknak:
Sziasztok ELF-ek^^
Szomorú vagyok, amikor látlak benneteket, így pedig nem tudok mosolyogni rátok... Írtam egy levelet, mert nem tudok rendesen elköszönni ~ 2 év... Annyira hiányozni fog, hogy nem láthatlak titeket ~ Gondolni fogok a színpadra és remélem énekelek nagyon sok dalt. De... Én gyakornokként töltöttem 5 évet és 8 évet veletek... Összehasonlítva ez az idő, azt hiszem hamar el fog telni...! Sok egészséget és jó formát, én majd énekelni fogok egy szép dalt nektek ^ ^ Ígérem! Vigyázzatok a  Super Junior-ra ^ ^ Ne felejts el ~ Oké?! E.L.F. Szeretlek benneteket ~
(Ezt angolról fordítottam és nem mindenhol volt a legértelmesebb szerintem, szóval az esetleges hibák emiatt vannak, ~...~ ennél a résznél például egyáltalán nem tűnt értelmesnek, szóval úgy fordítottam, amire én gondoltam, hogy olyasmi lenne ott.)

Egy oldalon találtam egy hosszabb szöveget vele kapcsolatban ezt próbáltam nagyjából nektek lefordítani, remélem nektek is tetszeni fog. (És közben hoztam azokat a képeket, amiket az előző bejegyzésben említettem.)
Május 6. az a nap, amikor Yesung (igazi név: Kim Jong-woon) bevonul a Jeonbook Jeonju 35. Tartalékok közé. Először 4 hét alapvető katonai képzést fog kapni, majd 22 hónapig közszolgálatos lesz.
Bárki, aki követte a Super Juniort, tanúja volt az évek során Yesungon végbemenő sok változásnak. Csodálatos hanggal van megáldva. Soha nem volt a legerősebb táncos a csoportban, és általában rutinosan hátra helyezték el. Ezért a legtöbb rajongó emlékezni fog arra a bájos történetre, mikor az anyukája sírt, amikor Yesung szerepelt a kamerában 3 egész másodpercig egy színpadi fellépésen a pályája kezdetén. Ez az érzelmi pillanat még mindig értékes emlék Yesungnak a mai napig.
Láttuk Yesungot egy kissé esetlen gyakornokból egy magabiztos, gyönyörű és tehetséges művésszé válni, akinek egyedi hangjára az emberek világszerte felfigyelnek. Kétségtelenül, ő fog nagyon hiányozni a szórakoztató iparból az elkövetkező 2 év során.
Mindig nyitott és barátságos a rajongókkal, Yesung az egyik legaktívabb bálvány a közösségi oldalakon. Mindig kiposztolja az aktuális frisseket és képek magáról, a családjáról és a barátairól, még a közelmúltban is válaszolt a rajongói levélre a Twitteren. Emiatt megnyerő a személyisége, a legtöbb rajongó valóban úgy érzi, hogy ismeri a "valódi" Yesungot, és nem csak egy távoli képet egy K-pop idolról. A sorozás hírére, az elkötelezett rajongók már kiposztoltak üzeneteket elmondva a sztárnak, hogy hűségesen várnak rá, és bátorítják, hogy nézzen szembe az új változásokkal az életében. Sok rajongóban közös, hogy Yesung megváltoztatta az életüket a zenéjével és az, ahogyan fogják mindig szeretni és támogatni őt.
A 28 évével nem ő az első tagja a Super Junior-nak, aki bevonul. Kangin 2012-ben fejezte be a szolgálatát, Heechul és Leeteuk pedig jelenleg tölti a két évet. Mivel a legtöbb Super Junior tagnak még hátravan, a rajongók kíváncsiak, ki lesz a következő, aki bevonul, és milyen változásokat tartogat a jövő a banda számára.
Yesung kifejezte azon óhaját, hogy az utolsó néhány napot a sorozás előtt a családjával akarja tölteni, majd csendben bevonulni, hírverés nélkül. Ez változás a múltbeli néhány nagyon nyilvános K-pop bálvány besorozásával szemben.
Kívánunk Yesungnak nagyon sok szerencsét és biztosítjuk arról, hogy a rajongók várni fogják hűségesen a hazatérését.
Addig is itt ez a csodálatos videó, amiben Eunhyuk bemutatja néhány dicsérő szóval Yesungot.
Waiting for Yesung!!!

Puszy, Cathy

6 megjegyzés:

  1. :'( Remélem nem esik semmi baja :( Hiányzik a kis manónk :( Meghatott a bejegyzés engem is, szerintem minden olyan ember aki szerei Yesungot elérzékenyül a videók és a cikkek miatt. Remélem hamar letelik a 2 év, bár ha azt nézzük, hogy utána a többi Sujus tag is be megy..... újra elszomorodok. Donghae, Siwon, Eunhyuk.... és a többiek nélkül már el sem tudom képzelni a Sujut.... és 2 év..... :( :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én is remélem :( Én tényleg attól félek nagyon, hogy mire mindenki újra visszajön már nem lesz úgy meg a super junior :( De reménykedjünk benne, hogy még nagyon sokáig fenn maradnak :) Én elcsorgatom a nyálam rajtuk 40 évesen is :D

      Törlés
  2. :D jah ha bottal fognak mászkálni akkor is rajongani fogunk értük :) szerethető figurák és sose felejtsük el őket szeretni :D Hiszen ELF-ek vagyunk :D

    VálaszTörlés
  3. Koszi az uj bejegyzest... hat en is elsirtam magam mikozben olvastam a levelet... :( Jo par ev el fog meg telni mire ujra egyutt lesznek a szinpadon :( Gondoljatok csak bele meg csak most vonult be es maris hianyzik, ez a ket ev nehez lesz, de remelem gyorsan el fog telni... A legfontosabb hogy ne essen semmi baja es epsegben visszaterjen... De amig varunk ra itt lesznek a tobbiek... :)
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit. Jó hallani, hogy nem csak én vagyok ilyen elérzékenyülős. :)
      Hamar el fog telni az a két év, csak tényleg ne legyen semmi baja, ahogy Leeteuknak se, meg aztán a többieknek majd.
      Ahogy mondod, még jó hogy ilyen sokan vannak, mert így garantáltan vannak mindig, hogy továbbvigyék az együttest. :)
      Puszy, Cathy

      Törlés