2013. márc. 21.

Kangin

강인 

 

Születési név: Kim Youngwoon
Becenevek: Raccoon, Korea's number 1 guy
Született:
1985. január 17.
Születési hely:
Seoul, Dél-Korea

Elődebütálás:
Felvették az SM Entertainment-hez, miután 2002-ben első lett a 4. SM Youth Best Selection Best Outward Appearance-en. 2002 májusában kapott egy kis szerepet a SBS drámában, A Man And A Woman-ben.
Bár eredetileg színésznek felvételizett, betették egy fiúbandába, a Four Seasons-be, aminek a tagja volt még Kim Heechul, Jaejoong és U-Know. Jaejoong és U-Know  2003-ban, miután feloszlott a Four Seasons a TVXQ tagjaiként debütáltak.

Super Junior:
Miután a Four Seasons feloszlott, Kangin-t és Heechult áttették egy másik fiúbandába, a Super Junior 05-be, a Super Junior első generációjába. Ekkor kapta a Kangin nevet, ami "erős, de kedves személy"-t jelent.
Kangin, mint a Super Junior 05 hivatalos tagja 2005. november 6-án debütált SBS Popular Songs-on, miközben a banda kiadta első singel-jét, a Knock Out-ot.
2007 elején Kangin tagja lett a Super Junior egyik alcsoportjának, a Super Junior-T-nek.

Televíziós karrier:
Öt nappal a debütálás után Kangin, Leeteukkal és Shindonggal M.NET's M!Countdown MC-je lett.
Ám Kangint felváltotta a trióban Eunhyuk, mert Kangin sűrű időbeosztása miatt nem tudott mindenre odafigyelni.
Bár énekelt  és házigazda is volt, folyamatosan vendégként megjelent revükben, mint például a Star Golden Bell-ben és a KBS Girls Talk-ban.

Egyéb munkák:
DJ karrier:Kangin a Reckless Radiónak egy korábbi DJ-je volt, de azóta felváltotta őt Sungmin és a Sunny a Girls Generation-ből. Áprilisban az MBC Good Friend Radió DJ-je. Cho Jungrinnal, akit 2008-ban Taeyeon váltott fel.

Filmes karrier:
Kangin a Sun Jung Man Hwa című filmben megkapta azt a szerepet, ami eredetileg Siwon szerepe lett volna, de Siwon nem tudta vállalni az időbeosztása miatt.
Kangin együtt játszott Yoo Jitae-vel, Lee Yeonhee-vel és Chae Jung Annal. Kangin a filmben egy középiskolás fiút játszott, aki szerelmes lett egy nőbe, aki sokkal idősebb volt nála.
Ez volt Kangin második megjelenése a képernyőn, a Super Junior debütáló filmje, az Attack on the Pin-up Boys után, ami 2007 nyarán jelent meg.

Musical:
Kangin egy csapattársával, Heechullal 2008. szeptember 9-től november 9-ig egy musical-ben játszott, aminek címe Xanadu.
Kangin az utóbbi időkbe nem volt aktív a 2009-es botrányos incidense miatt, és 2010 júliusában beállt a seregbe. Viszont 2 év után, 2012 április 16-án mentesült a katonai szolgálatai alól. Kangin visszatéréséhez Leeteuk,  Donghae, Ryeowook, Eunhyuk, Sungmin és Kyuhyun is elmentek, hogy gratuláljanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése