2013. jún. 17.

Mai twitter és apróságok

안녕하세요!

Ryeowook tweet:
"한국 도착했어요 ~^^ 슈퍼주니어 홍콩 슈퍼쇼5 감사함돠 ~~!!!!! 려욱 헨리 신동 동해 시원 은혁 ㅋㅋㅋㅋㅋ 규현 성민 조미 강인은 앞뒤로 사랑합니다♥" ~ "Megérkeztünk Koreába ~^^ Super Junior, Super Show5 Hong Kong, köszönöm nektek ~~!!!!! Ryeowook, Henry, Shindong, Donghae, Siwon, Eunhyuk kekekekeke Kyuhyun, Sungmin, Zhou Mi & Kangin a sorok előtt és mögött. Nagyon szeretlek benneteket♥"
Nagyon cukik *-*


Siwon tweetjei:
"Im at home now. Thank you again Hongkong.. :^)" ~ "Otthon vagyok. Köszönöm megint Hongkong.. :^)"

":^) have a good day all" ~ ":^) szép napot mindenkinek"

"happy birthday my brother @tameleon charile cho :^) always thank you." ~ "Boldog születésnapot a bátyámnak @tameleon charile cho :^) mindig köszönöm."


Kangin tweetjei:
"오호~~찾았다 그집 내가 찾던 그집 장마온다면서요 비오는날 여기오면 우리서로 아는척하기..." ~ "Ohh~~ Ez az a hely, amit kerestem, hallottam, hogy azt mondják, ha esős évszak jön és eljössz ide egy esős nap, úgy tesznek, mintha mindenki ismerné egymást..."



Yesung
Yesung anyukája elmondta, hogy ők se tudták az elején, hogy Yesung akkor is járni fog a Mouse and Rabbitba, amikor a katonai szolgálatát tölti le. De később megkérdezték és a katonaságon megengedték, hogy látogassa a kávézót és segítsen a családjának, ha nem készül róla kép.
Sajnos rossz, hogy így mi nem láthatunk róla semmit, de akik Seoulban vannak azok szerencsések. :) Mindenesetre minden Cloud-nak kötelező elmennie ide, ha egyszer kijut Koreába! ;) Bár ezt szerintem nem is kell mondani. :D


Eunhyuk pedig konditerembe volt :)


További képek így a végére



Puszy, Cathy

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Koszi a bejegyzest!!!
    Hat szerintem is kotelezo elmenni a kavezoba( ha en elmehetnek Korea-ba az elso dolog amit megtennek mindjart mikor megerkeznek leterdelnek es megcsokolnam a foldet” Oooo van Isten” valahogy igy kepzelem el... :)))))
    Orulok Yesung-nak, igy legalabb tud szivni egy kis ”friss” levegot... :)
    Puszi, Edina...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Aztán rögtön megkeresnénk a fiúkat... :DD
      Igen, bár szegény így még jobban elfárad, de legalább a családjával is többet találkozik. :)
      Puszy, Cathy

      Törlés