2013. jún. 18.

SS5 Hong Kong turné állomás képei (még több)

Sziasztok!
Az SS5 hong kongi koncertről volt már egy bejegyzésem, de azóta még több kép került napvilágra. :) Ezeket a felvételeket osztom meg veletek :) A koncert is nagyon jó lehetett (szerintem nincs is olyan fellépésük, ami ne lenne nagyszerű). A képek mellé fordítást is hoztam ;D.

A népszerű idol csapat a Super Junior sikeres koncertet tartott Hong Kongban "SUPERSHOW5" a világ körüli turnéja keretei között.
Június 15-16, végre a Hong Kong Ázsia World Expo Arenában találkoztak 24.000 rajongóival.
Június 16-án, hogy Apák napja volt, így sok család jött össze és együtt mentek a koncertre, különböző korcsoportokat találhattunk itt a nézőtéren. ( A felnőttektől-a tizenévesekig.)

Super Junior felforrósította a színpadot sok híres slágereivel pl.: a "Sorry Sorry", "Mr. Simple"," Sexy, Free & Single "és így tovább, valamint az egység csoportos előadása és a jelmezek is feldobták a showt. Ők összesen 25 dalt énekeltek a rajongóknak.
Super Junior alcsoportja, a Super Junior-M is előadta a legutóbbi dalukat a "Break Down"t, és pozitív visszajelzést kaptak a rajongóktól.

A legnagyobb teljesítést a "Rock Star" dallal érték el. Az egész stadionban felálltak a rajongók és  együtt táncoltak a dalra.
Június 16-án tartottak sajtótájékoztatót is, több mint 100 média csatorna és riporterek előtt a helyszínen. A banda beszélt a jövőbeli terveiről.
Másrészt, a Super Junior továbbra is folytatni fogja a turné sorozatot. A következő "SUPERSHOW5" állomás, Szingapúrban lesz július 6-án  "






A rajongóktól kaptak nyalókát is :D Kyuhyun ennek nagyon örült :)



 


Oooooooh My God! *.* :P :P






Kyuhyun mint egy szívtipró :P *.*


Shindong & Sungmin

Eunhae *.*





Siwon ^.^























Ryeowooknak cuki a táskája :D xD



















Hmmm feszes kis feneke van Sungminnak :P :D







Ismét csajsziknak öltöztek a srácok :) :

Ezen behalok xD annyira vicces :D











Super Junior Heros ( Hősök):

Nagyon sok képet találhattok még a Koncertről a sup3rjunior.com oldalon is.Csak keresgélni kell!
Megpróbáltam a legjobbakat összeválogatni, de tényleg nagyon sok jó van :) Sajnos Henryről, Zhou Miról és Shindongról még nem került fel sok kép, de ha utána néztek talán ti nagyobb sikerrel jártok, mint én :)
Forrás: google.com, sup3rjunior.com
Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése